.
  • Contact

Zen garden

Livrare in: ~ 50 minute

Comanda minima :lei  60.00 Taxa livrare : lei 7.00 Cofetarie Dulciuri ◦ Mancare Chinezeasca
Ne pare rau, nu se fac livrari de la acest restaurant la aceasta ora. Poti comanda mai tarziu

Oferte

Nu sunt oferte

Cod voucher Pret voucher Type of Use Valabilitate
Nu sunt vouchere

Poze restaurant

Zen garden1
Zen garden2
Zen garden3
Zen garden4

Despre Restaurant

In dorinta de a crea un restaurant cu bucatarie autentic chinezeasca, s-a gandit un meniu care sa cuprinda retetele specifice din toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Siquan, Zhejiang si zona de nord. Fiecare a adus noi elemente in bucataria chineza si fiecare se distinge prin specificul ei. Bucataria din Zhejiang acorda o mare atentie calitatii ingredientelor, tehnicilor de preparare, designului si gustului mancaurilor.

Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui, Siquan vine cu o bucatarie mai picant piperata pe baza de carne de peste si porc in vreme ce regiunea de nord, care a dat ceea ce este cunoscut sub denumirea de Mancarea Nordului, ofera o selectie bogata de baza de foetaje si elemente de patiserie, din care se remarca popularele pachetele de primavara. Chiar daca Mancarea Nordului este poate cea mai cunoscuta in Romania, consideram ca bogatia artei culinare chineze are mult mai multe de oferit, drept pentru care am compus un meniu cu adevarat bogat si am spune chiar complet.

Informatii comenzi

  • Comanda min: de la 60.00 lei
  • Taxa livrare: de la 7.00 lei
  • Optiuni de plata: Plata la livrare
  • Serveste: Cofetarie Dulciuri ◦ Mancare Chinezeasca
Pirvulescu on 13.05.2019
Foarte buna
SAMUNGI on 06.03.2019
Salata Gang Guo a avut doar cotoare de varza... Aveti zile cu mancare buna, dar si zile cu mancare sub valoarea d-voastra...Pacat In ritmul acesta ma voi reorienta...
Glangher on 06.12.2018
Afost ok mancarea
Recenzii
Nu sunt inregistrati